SE FAC ANGAJARI LA ISU BRAILA

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) „Dunarea” al judetului Braila organizeaza concurs, in vederea ocuparii a 2 posturi de ofiter si 3 posturi de subofiter de executie, prin recrutare in vederea incadrarii directe.

Posturile vacante de ofiter de executie pentru care se organizeaza concurs sunt urmatoarele:

– ofiter instiintare, alarmare si evacuare;

– ofiter la Componenta de securitate pentru tehnologia informatiei si comunicatiilor.

Posturile vacante de subofiter de executie pentru care se organizeaza concurs sunt urmatoarele:

– subofiter tehnologia informatiei;

– subofiter comunicatii;

– subofiter la Inspectia de prevenire – Compartimentul control si activitati preventive.

Cererile de inscriere la concurs (adresate inspectorului sef), copia actului de identitate si declaratia de confirmare a cunoasterii si acceptarii conditiilor de recrutare vor fi depuse personal de catre candidati, la sediul Inspectoratului, pana la data de 16.11.2018, in fiecare zi lucratoare, in intervalul orar 08:00 – 15:00, iar dosarul de recrutare complet se va depune in perioada 23.11.2018 – 06.12.2018, intre orele 08:00 – 15:00.

Concursurile pentru ocuparea posturilor de executie vacante se vor desfasura in perioada 15.12.2018 – 20.12.2018 si vor consta in sustinerea probei test scris, pentru verificarea cunostintelor necesare indeplinirii atributiilor postului.

Datele suplimentare privind conditiile de participare si modul de desfasurate a concursului pot fi gasite pe site-ul inspectoratului www.isubraila.eu/cariera si la sediul din B-dul Dorobantilor, nr. 468.