Se fac încrieri pentru Festivalul Național de folk „Chira Chiralina”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila anunță că se fac înscrieri pentru cea de a XV-a ediție a Festivalului Național de folk „Chira Chiralina”, care se va desfășura în perioada 26-27 noiembrie.

Festivalul concurs este un eveniment anual ce are drept scop descoperirea și promovarea a noi talente interpretative și  de creație ale muzicii folk, de continuare a unei importante tradiții a genului la Brăila.

Festivalul se desfășoară pe două secțiuni: concurs (14 concurenți) și recitaluri susținute de artiști prestigioși ai genului, după cum urmează:  

Sâmbătă, 26 noiembrie – concert Fără Zahăr; concert Ducu Betzi & Friends,

Duminică, 27 noiembrie – concert Mihai Mărgineanu &Band.

La înscrierea în concurs pot participa cetățeni români și străini, rezidenți sau azilanți în România, cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani, împliniți până la data preselecției. Cei interesați trebuie să completeze și să trimită o Fișă de înscriere, însoțită de repertoriul de concurs. Data limită de înscriere este 10 noiembrie 2022.

Pentru detalii suplimentare referitoare la derularea concursului propriu-zis din cadru acestui eveniment cultural artistic, se poate consulta regulamentul evenimentului aici https://centruldecreatiebraila.ro/category/festivaluri/festivalul-national-de-folk-chira-chiralina/ sau https://www.facebook.com/festival.folk.chira.chiralina/.

Biletele se pot procura atât online, cât și de la Agenția de bilete a Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Piața Traian, nr. 2.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns