SE FAC ÎNSCRIERI LA CONCURSUL NAŢIONAL DE MUZICĂ UŞOARĂ PENTRU COPII “ARMONIILE DUNĂRII”

Şcoala Populară de Arte şi Meserii “Vespasian Lungu“ Brăila anunță că în această perioadă sunt în plină desfăşurare înscrierile la cea de a XI-a ediţie a Concursului naţional de muzică uşoară pentru copii „Armoniile Dunării”, care va avea loc pe 27 martie. Sunt așteptați să se înscrie copii cu vârste între 7 şi 18 ani, termenul limită fiind 15 martie.

Evenimentul se doreşte a fi o modalitate de promovare şi stimulare a studiului muzicii uşoare în rândul tinerilor, precum şi de readucere în atenţia publicului a celor mai valoroase creaţii muzicale din componistica românească şi internaţională.

Concursul este structurat pe patru categorii de vârstă: * 7-9 ani; * 10-12 ani; * 13-15 ani; * 16-18 ani (neîmpliniţi la data concursului).

Taxa de participare, în sumă de 60 lei, nerambursabilă, se achită înainte de a intra în concurs, în ziua şi la locul desfăşurării concursului sau la casieria instituţiei. Sunt scutiţi de plata taxei de participare elevii de la clasele de canto muzică uşoară din Şcoala organizatoare, Şcolile populare de arte din ţară sau din Centrele culturale în cadrul cărora există secţii/ şcoli populare de arte.

Câştigătorii Marelui Premiu şi Premiului I de la ediţia anterioară se pot înscrie în concurs doar la o categorie de vârstă superioară.
Mai multe detalii cu privire la regulamentul de desfășurare a concursului  se pot obţine aici:  http://www.vespasianlungu.ro/pagina.php?s=5&id=420&p=1

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Brăila și Şcoala Populară de Arte şi Meserii “Vespasian Lungu“.