Se fac înscrieri la Concursul național de pian „Virtuozii” – Brăila 2022

În perioada 27-28 mai se va desfășura cea de-a XIII-a ediție a Concursului Național de Pian „VIRTUOZII”, eveniment organizat de Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, cu sprijinul Consiliului Județean Brăila și al Primăriei Municipiului Brăila.

Concursul se adresează tinerilor interpreți cu vârsta cuprinsă între 5 și 16 ani care studiază pianul în instituții de învățământ publice și/sau particulare, fiind structurat pe două secțiuni – interpretare instrumentală și  duo pianistic (patru mâini). Pentru ambele secțiuni se admit lucrări de divertisment, reducții și transcripții.

Juriul este compus din personalități ale vieții muzicale românești, profesori din licee de specialitate și din școli populare de artă.

Se vor acorda diplome, cupe și medalii pentru fiecare categorie de vârstă, în funcție de punctajul obținut. Premiile vor fi înmânate în cadru festiv la sfârșitul evaluării fiecărei grupe a concursului.

Înscrierile pentru concurs se fac până la data de 22 mai 2022, pe e-mail concursuri.spabraila@yahoo.com, iar detalii se pot obține pe www.vespasianlungu.ro.