Se fac înscrieri la cursurile gratuite din cadrul Școlii de vară „Vespasian Lungu”

În perioada 28 iunie – 16 iulie Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila organizează cursuri gratuite pentru mai multe discipline: canto muzică ușoară, canto muzică populară, pian, chitară, vioară, orgă electronică, acordeon, percuție (tobe), pictură/ grafică de șevalet/ artă decorativă/ iconografie, fotografie (pentru cei peste 16 ani), actorie, dans popular.

Activitățile se vor desfășura în cadrul celei de a treia ediții a Școlii de vară „Vespasian Lungu” care vor avea loc în sistem „față-în-față”, după un program flexibil, de luni până vineri,  cu respectarea tuturor măsurilor de protecție sanitară.

Cursurile se adresează celor cu vârsta de cel puțin 6 ani (în funcție de disciplina aleasă), sunt GRATUITE și vor fi coordonate de cadre didactice calificate, cu experiență.

Cei interesați vor putea să se înscrie la cel mult trei discipline din oferta educațională a Școlii. Elevii Școlii Populare de Arte „Vespasian Lungu” Brăila se pot înscrie doar la o altă disciplină decât cea pe care au frecventat-o în anul școlar 2020-2021.

„Prin acest demers dorim să oferim participanților de diferite vârste o modalitate atractivă de petrecere a timpului liber, posibilitatea testării aptitudinilor și inițierii în studiul artelor, să contribuim la promovarea tinerelor talente, dar și să prezentăm cadrele didactice și dotările materiale din școală”, precizează organizatorii.

Înscrierile se pot face până pe 23 iunie la sediul instituției (strada Mărășești nr. 1), la numerele de telefon 0239/612104 sau 0770/492028, pe adresa de email vespasianlungu@yahoo.com, prin comunicarea: numelui și prenumelui participantului, vârstei, disciplinei(lor) la care se dorește înscrierea, instituției de învățământ de proveniență sau pregătirii profesionale și locului de muncă (dacă este cazul), numărului de telefon sau adresei de email pentru contact. La momentul înscrierii participanții vor primi informații cu privire la datele și orele de desfășurare a cursurilor, precum și alte detalii.

Informații suplimentare se pot găsi aici: https://vespasianlungu.ro/…/cursuri-cu-caracter…/