Se fac înscrieri la Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu”

Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Brăila, îi invită pe cei interesați să se (re)înscrie în anul școlar 2021-2022 la una sau mai multe discipline: ANSAMBLU CORAL; DANS POPULAR; CHITARĂ; PICTURĂ, GRAFICĂ DE ȘEVALET, ARTĂ DECORATIVĂ, ICONOGRAFIE; ACTORIE COPII ȘI ADOLESCENȚI; FOTOGRAFIE.

Școala Populară de Arte „Vespasian Lungu” Brăila reprezintă o alternativă la învățământul formal, cursurile fiind organizate în completarea acestuia, după aceeași structură a anului școlar. Pot deveni cursanți persoane de vârstă școlară, cât și adolescenți și adulți, indiferent de pregătirea profesională, durata cursurilor fiind de 2 sau 3 ani, în funcție de disciplină. În completarea duratei inițiale a cursurilor se pot urma și ani de specializare. La absolvire se eliberează diplomă.

(Re)înscrierile se pot face până pe 8 octombrie 2021, la sediul instituției, iar informații suplimentare se pot obține la telefon 0239/612104, pe e-mail vespasianlungu@yahoo.com sau pe www.vespasianlungu.ro.

Precizăm că locurile sunt limitate.