Se fac înscrieri pentru admiterea la școlile de agenți de poliție, sesiunea octombrie-decembrie 2022

Inspectoratul de Poliție Județean Brăila recrutează candidați pentru concursul de admitere în cadrul unităților de învățământ postliceal ale Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea octombrie – decembrie 2022.

Pentru înscrierea la concursul de admitere, persoanele interesate se vor adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în raport de domiciliul/reședința înscris/ă în cartea de identitate.

Sunt scoase la concurs 1.340 de locuri la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” Câmpina și 300 de locuri la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Toate locurile la instituțiile de învățământ postliceal ale M.A.I. pentru care unitățile I.G.P.R., inclusiv IPJ Brăila, au sarcini de recrutare, sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererile de înscriere se depun exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@br.politiaromana.ro, în perioada 24 octombrie – 4 noiembrie 2022 (până la ora 16:00), inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

Ulterior înscrierii, în vederea constituirii dosarului de recrutare, candidații trebuie să depună documentele solicitate până la data de 17 noiembrie 2022, doar în zilele lucrătoare ale săptămânii, în intervalul orar 10:00-15:00.

Cererea-tip de înscriere, împreună cu declarația de confirmare a cunoașterii condițiilor de desfășurare a concursului, vor fi descărcate de pe site-ul I.P.J. Brăila – secțiunea Cariera/ Admitere.

Relații suplimentare se pot obține zilnic între orele 13:00 – 15:00 la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Brăila (strada Mihail Sebastian, nr. 10 – 12) – Serviciul Resurse Umane sau la telefon 0239/606.100 interior 20111.

Detalii cu privire la înscrierea candidaților și desfășurarea probelor de concurs, condițiile și criteriile specifice pentru recrutarea candidaților și documentele necesare pentru întocmirea dosarului de recrutare se pot obține de pe site-ul oficial al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila- Secțiunea Carieră- Admitere – https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns