Se fac înscrieri pentru cea de a XIX-a ediție a Salonului Internațional de Caricatură de la Brăila

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila organizează în perioada februarie – septembrie 2024 cea de a XIX-a ediție a Salonului Internațional de Caricatură.

Concursul se adresează caricaturiștilor  amatori sau profesioniști, iar tema acestei ediții este „EURO 2024 – în offsaid”.

Tema aleasă nu este deloc întâmplătoare, ci în strânsă legătură cu evenimentele sportive în derulare, întrucât luna acesta se va desfășura și Turneul final al Campionatului European de fotbal Euro 2024, ce va debuta în data de 14 iunie și se va încheia cu marea finală din 14 iulie.

Lucrările (maximum 3), în format digital vor fi trimise până la data de 10 iulie 2024 la adresa de email cartooncontestbraila@gmail.com și vor fi însoțite de o scurtă prezentare a activității artistice (numele și prenumele, adresa exactă, e-mail, număr de telefon, fotografia și un scurt CV).

Premiile oferite de organizatori sunt următoarele: Marele Premiu – 1.000 euro, Premiul I – 700 euro, Premiul II – 500 euro, Premiul III – 400 euro, 3 Premii speciale a câte 200  euro.

Vernisajul Salonului Internațional de Caricatură va avea loc în data de 20 septembrie.

Pentru regulament și alte informații suplimentare, cei interesați pot accesa site-ul instituției (centruldecreatiebraila.ro) sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns