Se fac înscrieri pentru concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești

În perioada 20 aprilie – 5 mai, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare și criteriile specifice, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești – sesiunea aprilie – iunie 2023.

Pentru sesiunea de admitere aprilie – iunie 2023, locurile aprobate la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești sunt următoarele:

– 275 locuri la specialitatea subofițer de pompieri și protecție civilă (din care 2 locuri pentru romi);

– 25 locuri la specialitatea maistru militar auto.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune – femei și bărbați.

Cererea-tip de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al ISU Brăila (http://www.isubraila.eu/Despre institutie/Organizare/Cariera), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează, se scanează și se transmite exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurse_umane@isubraila.eu, până pe data de 5 mai 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică. Cererea va fi adresată conducătorului instituției, folosind formula ”DOMNULE INSPECTOR ȘEF”.

Probele de concurs pentru admitere în instituția de învățământ sunt proba de evaluare a performanțelor fizice și proba de evaluare a cunoștințelor.

Începând de astăzi, până pe 19 mai 2023, persoanele interesate, care îndeplinesc condițiile de recrutare, se pot înscrie pentru participarea la concursul de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Apărării Naționale și a Serviciului Român de Informații pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Persoanele interesate de o carieră de ofițer în Ministerul Afacerilor Interne pot opta pentru cele 123 de locuri scoase la concurs în cadrul Academiei Naționale de Informații „Mihai Viteazul” din București, precum și în cadrul a șase instituții de învățământ superior ale Ministerului Apărării Naționale: Universitatea Națională de Apărare „Carol I” București, Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” Sibiu, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, Institutul Medico-Militar – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Brașov și Academia Navală „Mircea cel Bătrân” Constanța.

Pentru o carieră de maistru militar sau subofițer sunt scoase la concurs 77 posturi la Școala Militară de Maiștri militari și Subofițeri a Forțelor Tereste ”Basarab I” Pitești, Școala Militară de Maiștri militari și Subofițeri pentru Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică Sibiu, Școala Militară de Maiștri militari  și Subofițeri a Forțelor Aeriene ”Traian Vuia” Boboc, Școala Militară de Maiștri militari a Forțelor Navale ”Amiral Ion Murgescu” Constanța, Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila.

Repartizarea candidaților pe locurile alocate beneficiarilor din MAI se realizează ulterior admiterii și se ocupă de candidații admiși în ordinea mediilor de admitere și a opțiunilor.

Modelul cererii de înscriere se descarcă de pe site-ul oficial al MAI (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/) sau al IGSU (https://www.igsu.ro/InformatiiPublice/Admitere), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se depune personal de către candidat la Serviciul Resurse Umane din cadrul ISU Brăila, până pe 19 mai 2023, în zilele lucrătoare în intervalul 08.30 – 15.30.

Pentru detalii suplimentare candidații se pot adresa Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dunărea” al județului Brăila, cu sediul în mun. Brăila, b-dul Dorobanților, nr. 468, tel: 0239/611212, interior 27118 sau 27006 sau accesând site-ul oficial –  www.isubraila.eu.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns