Se fac înscrieri pentru Concursul Județean „Tradiții și Obiceiuri”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila (Centrul de Creație) anunță că se fac înscrieri pentru cea de-a II-a ediție a Concursului Județean „Tradiții și Obiceiuri”.

Concursul se adresează tuturor iubitorilor de tradiții și obiceiuri din județ, fără limită de vârstă și are ca scop valorificarea tradițiilor, obiceiurilor și datinilor strămoșești din ținutul Brăilei.

Se pot înscrie atât grupuri, cât și concurenți individuali, numărul maxim de concurenți admiși în concurs fiind de opt.

Concurenții vor interpreta una sau mai multe colinde specifice zonei de proveniență sau pot susține un scurt program artistic care prezintă un obicei specific localității din județ pe care o reprezintă.

Înscrierea pentru preselecție se poate face până pe 27 noiembrie, la adresa de email festival.braila@gmail.com. Rezultatul preselecției va fi comunicat participanților până pe 4 decembrie. Concursul „Tradiții și Obiceiuri” se va desfășura pe 10 decembrie.

Premiile oferite de organizatori sunt următoarele: *Premiul I: 1.500 lei; *Premiul II: 1.200 lei; *Premiul III: 1.000 lei.

Cei interesați pot afla mai multe informații la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Piața Traian nr. 2 sau la telefon 0239/614.710 sau 0725.526.810.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns