SE FAC ÎNSCRIERI PENTRU CONCURSUL NAȚIONAL DE LITERATURĂ UMORISTICĂ DE LA BRĂILA

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila anunță că se fac înscrieri pentru Concursul național de literatură umoristică, aflat la ediția a IV-a.

Concursul are două secțiuni:

– Proză scurtă umoristică – Tema ediției din acest an este „Umor pandemic”;

– Cea mai bună carte de umor în perioada 2019-2020 (epigramă, proză scurtă umoristică, fabulă, aforisme).

Autorii interesați își pot trimite lucrările Ia adresa: Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, Piața Traian, nr. 2, Brăila, cod poștal 810153, până la data de 23 octombrie 2020 (data poștei), precum și în format PDF/WORD (DOC) /JPG la adresa valorificare.braila@gmail.com

Premiile oferite câștigătorilor sunt, la fiecare dintre secțiuni: *Premiul I, în valoare de 1500 lei; *Premiul II, în valoare de 1200 lei; *Premiul III, în valoare de 1000 lei.

Pentru mai multe detalii legate de înscriere, cei interesați pot consulta Regulamentul concursului aici: http://centruldecreatiebraila.ro/wp-content/uploads/Regulament-Concursul-national-de-literatura-umoristica.pdf?fbclid=IwAR3WnokdCVzj-BDbRxthj2a-xvZUfNDOc3bcy9HUUJ7TuTlIDUgGRH9BCnc

Jurizarea va avea loc în intervalul: 26-30 octombrie 2020, iar premierea se va desfășura pe 13 noiembrie 2020.

Organizatorii manifestării sunt Consiliul Județean, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Primăria municipiului Brăila.