SE FAC ÎNSCRIERI PENTRU CONCURSUL ONLINE DE FOTOGRAFIE “FLORI DE TOAMNĂ-CRIZANTEME”

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila anunță că se fac înscrieri pentru concursul online de fotografie intitulat “Flori de toamnă-Crizanteme”.
„Imaginile cu florile de toamnă (crizanteme, Callistephus chinensis sau ochiul boului, Dalia, Brândușe, gladiole) vor fi trimise pe adresa de email concurs.creatie.braila@gmail.com, împreună cu fișa de înscriere și declarația privind folosirea datelor cu caracter personal, până pe data de 24 noiembrie 2020, inclusiv.
Câștigătorul concursului va fi desemnat în urma votării fotografiilor încărcate pe pagina Organizatorului, în intervalul 25-26 noiembrie 2020, ora 10:00, prin acordare de like-uri.
Câștigătorul va primi o invitație dublă la următoarea ediție a Festivalului Internațional de Muzică Ușoară «George Grigoriu» și un vas de lut confecționat manual de artistul plastic Constantin Lucian, în cadrul Atelierului de Ceramică din incinta C.J.C.P.C.T Brăila”, anunță organizatorii.
Pentru mai multe detalii, cei interesați pot consulta regulamentul concursului aici: http://centruldecreatiebraila.ro/…/Regulament-Flori-de…

Manifestarea este organizată de Consiliul Județean, Primăria municipiului Brăila și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.