Se fac înscrieri pentru prima ediție a Concursului județean „Tradiții și obiceiuri”, organizat de Centrul de Creație Brăila

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) Brăila organizează în intervalul noiembrie-decembrie 2022 prima ediție a  Concursului județean „Tradiții și obiceiuri”.

Evenimentul are ca scop cunoașterea, conservarea și valorificarea tezaurului cultural autentic brăilean, prin promovarea colindelor, a datinilor si a obiceiurilor strămoșești din zonă, prin  păstrarea tradițiilor și a entității noastre naționale precum și implicarea comunității în perpetuarea actului cultural.

Concursul „Tradiții și obiceiuri” este adresat tuturor iubitorilor de tradiții si obiceiuri din județul Braila, fără limita de vârstă.

Înscrierea la preselecție se face până în data de 5 decembrie 2022, completând dosarul de preselecție, cu fișa de participare (anexată regulamentului), Declarația cu consimțământul de date personale și materialul video audio in format MP3 și/sau WMA, care vor fi trimise Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Brăila, cu sediul în Mun.Brăila, Piața Traian, nr 2 sau electronic, la adresa de e-mail festival.braila@gmail.com.

În urma preselecției vor fi admiși un număr de 10 participanți ce vor intra în concurs.

Premiile oferite câștigătorilor sunt următoarele: Premiul I – 700  lei, Premiul II – 500  lei, Premiul III- 400  lei.

Cei interesați pot obține mai multe detalii accesând pagina de facebook facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila sau la sediul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns