Se fac înscrieri pentru Tabăra de pictură. Tema ediției din acest an: Podul și Dunărea la Brăila

Consiliul Județean Brăila, Primăria municipiului și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (Centrul de Creație) organizează în intervalul februarie-iulie 2024 Simpozionul de Artă Plastică (Tabăra de pictură).

Tema ediției din acest an este „Podul și Dunărea la Brăila”.

Tabăra de pictură se adresează elevilor din clasele I-XII din toată țara. Un concurent are dreptul să se înscrie la o singură secțiune, la alegere: Pictură sau Desen.

Înscrierile la Tabăra de pictură au loc până la data de 10 iunie, iar participanții vor trimite, conform regulamentului, la adresa de email simpozion.pictura@gmail.com, lucrarea aferentă secțiunii alese, cu respectarea specificațiilor din regulamentul de desfășurare al evenimentului.

Jurizarea va avea loc în intervalul 12-15 iunie.

Premiile aferente fiecărei secțiuni în parte sunt: Premiul l – 400 lei, Premiul II – 300 lei, Premiul III – 200 lei, Mențiunea I – 100 lei, Mențiunea II – 100 lei, Mențiunea III – 100 lei.

Pentru regulament și alte informații suplimentare, cei interesați pot accesa site-ul instituției (centruldecreatiebraila.ro) sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/Centrul.de.Creatie.Braila.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns