Se pregătește un 8 Martie memorabil la Palatul „Lyra” din Brăila: un concert URMA, cu un nou concept de reprezentație live

Palatul Culturii Brăilene „Lyra” continua să ofere iubitorilor de artă evenimente deosebite. De 8 martie li se propune brăilenilor un eveniment inedit – un concert URMA, un nou concept de reprezentație live, în format 360.

Spectacolul va fi precedat de o prezentare de modă a creatoarei Florentina Giol.

„A fost odată o vreme când companiile de spectacole veneau întâi aici, la Brăila, și de abia apoi în alte orașe ale României, știut fiind faptul că publicul brăilean era foarte rafinat și pretențios. De trei ani de zile, Palatul Culturii Brăilene «LYRA» a renăscut și încearcă să găzduiască evenimente culturale deosebite, pentru cunoscători. Poate de aceea, nu întâmplător, trupa URMA a ales Palatul «Lyra» pentru primul spectacol din seria dedicată Zilei Femeii, cu dorința de a ne sprijini cu strângerea de fonduri pentru continuarea renovării clădirii.

Fiind organizat pe 8 Martie, de Ziua Femeii, spectacolul va fi precedat de o prezentare de modă a creatoarei de modă Florentina Giol, cu o colecție nouă, creată special pentru acest eveniment.

URMA Just Strings este o abordare complet acustică a repertoriului URMA, oferită de Mani Gutău, alături de Oigăn și Anatol Cazanoi, si propune ascultătorilor un nou concept de reprezentație live, în format 360, folosind sisteme speciale de amplificare individuală de înaltă fidelitate.

Datorită noului aranjament, cu număr redus de locuri (maximum 100), rezervările se fac la numărul de telefon 0790-227711, iar participarea se face pe bază de donație (recomandată de minimum 120 lei)”, spun organizatorii.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/928917138836969?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns