Se reia Liga Florilor Mol. Etapa a VIII-a: CSM SLATINA – DUNĂREA BRĂILA

Pe data de 4 decembrie este programată etapa a VIII-a din cadrul Ligii Florilor Mol, tur competițional, sezon 2022/2023. Dunărea Brăila va întâlni CSM Slatina, duminică, începând cu ora 11:00, în deplasare, la Slatina.

Meciul va putea fi urmărit live canalul de YouTube al HC Dunărea Brăila iar cei interesați pot urmări scorul și marcatoarele și pe pagina Federației Române de Handbal accesând link-ul: https://frh.ro/meci.php?id=74225.

Între anii 2020-2022 cele două echipe au disputat față în față 5 meciuri, toate fiind câștigate de echipa brăileană. Ultima întâlnire a avut loc în data de 26.05.2022, la Slatina. Partida s-a încheiat la scorul de 20-22 pentru echipa de la malul Dunării.

”A fost o pauză constructivă, o pauză în care am avut 9 jucătoare convocate la echipele lor naționale pentru diferite competiții internaționale, iar cele rămase la echipa de club au partcipat la Turneul Amical organizat la Brașov. Practic, chiar dacă a fost pauză competițională, toate jucătoarele noastre și-au păstrat ritmul sportiv, ba chiar și l-au îmbunătățit.

Am trecut de jumătatea turului competițional; nu pot să spun că sunt mulțumit de rezultate, este clar că se poate mai mult de atât, capacitatea de performanță a echipei este cu mult mai mare, însă e nevoie să demonstreze lucrul acesta în teren. Deplasarea o facem încrezători în șansele noastre de victorie, dar niciun adversar nu trebuie subestimat”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

În acest moment Dunărea Brăila ocupă locul 6 în campionat, acumulând 10 puncte prin 3 victorii, un egal și 3 înfrângeri.

Următoarea etapă este programată în data de 11 decembrie, acasă, împotriva echipei CS Dacia Mioveni 2012.