Secretarul CJ Braila, Nicu Filote, a intrat in silenzio stampa

P1060909

Secretarul Consiliului Judetean Braila, Nicu Filote, refuza sa mai ofere informatii  ziaristilor, pe motiv ca nu mai este purtator de cuvant al institutiei. Desi i-am solicitat astazi sa ne ofere lamuriri cu privire la o chestiune de interes major pentru comunitate, legata de legalitatea mandatelor a cinci consilieri fosti membri PP-DD, care au trecut la UNPR sau PSD, Filote ne-a declarat ca nu mai da nicio informatie, pana nu se lamureste care este situatia din punct de vedere al relatiilor cu presa, sub conducerea vicepresedintelui Ovidiu Nechita. Filote ne-a mai aratat un document prin care, ne-a precizat el, i-a cerut noului sef din CJ, vicele Nechita – care are  atributii de presedinte -, sa stabileasca cine va fi purtator de cuvant si ne-a explicat ca pana acum, nu a primit niciun raspuns de la acesta, asa incat nu mai poate sa ofere niciun fel de informatii. Asta in contextul in care, in calitate de secretar al CJ, Filote este persoana competenta in a ne lamuri care este situatia legala a celor cinci consilieri judeteni, in conditiile in care PP-DD a cerut incetarea de drept a mandatelor acestora, pe motiv ca au fost exclusi din partid, in timp ce noii lor colegi din PSD si respectiv, UNPR sustin ca mandatele sunt valide.

Potrivit informatiilor pe care le detinem, Filote este insa de parere ca sigura care poate lamuri aceasta controversa este instanta.

Amintim ca alesii locali vizati sunt Dumitriu Emilian, Ernest Gheorghe Mocanu si Bogdan Dumitru, trecuti cu totii la UNPR, precum si Cristian Ivan si Stelian Musat, care s-au inscris in PSD.