Sediu nou pentru Direcția Finanțelor Publice Locale Brăila. Din 5 decembrie cetățenii își vor putea plăti impozitele și taxele locale pe B-dul Independenței, nr. 65 (fostul Liceu Forestier)

Primăria municipiului Brăila anunță că începând cu 5 decembrie Serviciul Constatare Impunere Persoane Juridice și Serviciul Urmărire Încasare Impozite și Executări Silite, care au funcționat până acum în imobilul din B-dul Al. I. Cuza nr. 105, precum și Serviciul Constatare Impunere Persoane Fizice, care a funcționat în clădirea din Piața Traian nr. 14, își vor desfășura activitatea în imobilul de pe B-dul Independenței nr. 65.

Mai exact, este vorba despre clădirea în care a funcționat Grupul Școlar de Prelucrarea Lemnului „Constantin Brâncuși”, fostul Liceu Forestier, care a trecut printr-un amplu proces de reabilitare și care devine astfel sediu al Direcției Finanțelor Publice Locale Brăila. Acolo își vor putea plăti brăilenii – persoane fizice și persoane  juridice – impozitele și taxele către bugetul local.