Seful Comisiei de evaluare a persoanelor cu handicap incaseaza circa 1500 lei/luna

P1100640

Noul presedinte al Comisiei de evaluare a persoanelor adulte cu handicap Braila, dr. Vasile Ionescu, va incasa lunar din activitatea pe care o desfasoara in acest domeniu circa 1.500 lei, net. Celalalt medic care a fost cooptat astazi in comisia amintita, Dumitru Remus Nita, va beneficia de o indemnizatie mult mai mica, in calitate de simplu membru.

Directorul Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectia Copilului Braila (DGASPC), Simona Cimpoaie (foto), a fost intrebata astazi care este indemnizatia pe care o primesc cei doi medici si a precizat:  “Indemnizatia pe care o primeste medicul din comisie este undeva la 180 lei net/luna, este indemnizatia aferenta unui numar de 4 sedinte pe luna, iar in ceea ce-l priveste pe domnul presedinte de comisie, acesta va avea un contract de prestari servicii incheiat cu DGASP, undeva la 1500 lei net”.

Amintim ca cei doi medici au fost cooptati in Comisia de evaluare a persoanelor adulte cu handicap pentru a ocupa locurile ramase vacante dupa izbucnirea scandalului “Spaga la Serviciul de Expertiza Medicala Braila”, cand presedintele comisiei, dr. Cristinel Andreicut, a fost arestata, iar un alt membru a anuntat ca se retrage.