SEFUL POLITIEI LOCALE BRAILA, DESPRE INFRACTORII MINORI DE LA “MURGOCI”: IN URMA CU DOUA ZILE I-AM AVUT PE TOTI LA SEDIU, IMPREUNA CU PARINTII, INCERCAND SA-I CONVINGEM CA NU-I BINE CE FAC

Pentru prinderea celor 3 mici infractori care se presupune ca sunt cei care au amenintat in mai multe randuri elevi ai Colegiului “Gh. M. Murgoci”, pentru a obtine de la ei bani si tigari, Politia Locala a folosit informatii obtinute de la primarul Marian Dragomir, de la elevi, dar si de la alte surse – este ceea ce a declarat astazi directorul Politiei Locale Braila, Georgica Tanase.

Acesta a mai spus ca in urma cu numai cateva zile, a discutat chiar la sediul Politiei Locale cu minorii respectivi sai cu parintii lor, in legatura cu incidentele respective: “Am reusit sa identificam 3 minori care frecvent  actionau in zona liceului <<Murgoci>>, cerand tigari, bani, uneori folosind si violenta – este cazul regretabil de acum 3 saptamani, cand un minor a injunghiat un elev fiindca nu ar fi vrut sa-i dea banuti.

Daca ne referim la evenimentul de vineri, cu ajutorul sistemului de supraveghere al municipiului am reusit sa captam pe camere filmul actiunii, in care un minor de 12 ani ii ameninta sau ii convinge pe doi elevi sa ii dea suma de 2 lei.

Vazand imaginile si mai ales tinand cont de faptul ca in urma cu doua zile i-am avut pe toti la sediu, impreuna cu parintii, incercand sa-i convingem ca nu-i bine ce fac, am reusit sa-i identificam, astazi i-am adus la sediul unitatii si ii vom preda Politiei Municipiului, pentru continuarea cercetarilor in cauza.

Speram sa nu-i mai vedem in oras si sa existe institutii care sa poata sa corecteze deviatiile de comportament ale acestor minori”.

Amintim ca micii infractori prinsi astazi au 10, 12 si respectiv 15 ani.