SELECTIE PENTRU STUDENTII BRAILENI CARE VOR SA LUCREZE IN GERMANIA, LA VARA

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila anunta organizarea unei selectii pentru studentii care doresc sa munceasca in Germania, pe perioada vacantei de vara 2017 (cel putin 2 luni).

Conditii de participare: * varsta cuprinsa intre 18 – 35 ani; * studenti la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii, la cursuri de zi; * cunostinte bune/foarte bune de limba germana.

Documente necesare: * copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); * fisa de solicitare – Bewerbung 2017 – completata in 2 exemplare la calculator si semnata (formularul tipizat si modelul de completare a acestuia se regaseste pe site-ul AJOFM  Braila, www.braila.anofm.ro); * adeverinta de la facultate in care sa se specifice anul de studii si ce tip de cursuri urmeaza (tipizat facultate); * adeverinta de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat in varianta germana/engleza, germana/romana, in functie de solicitarea institutiei de invatamant, precum si instructiunile de completare sunt postate pe site-ul A.J.O.F.M . Braila, www.braila.anofm.ro ); * 3 fotografii tip pasaport; * copie permis de conducere (daca este cazul).

Studentii care au domiciliul sau sunt inregistrati la o institutie de invatamant superior din judetul Braila trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, Str. Dorobantilor nr. 603-605, telefon 0239.611386, int.114, pentru a-si inregistra dosarele. Inregistrarea se va desfasura in perioada 05 ianuarie  2017 – 09 februarie 2017, in intervalul luni – joi, orele 09:30 – 15:30 si vineri, intre orele 09:30 – 12:30.