Selectie pentru studentii care vor sa lucreze in vacanta de vara in Germania

studenti2

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta studentilor si masteranzilor care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara faptul ca AOFM Bucuresti organizeaza, in cursul lunii ianuarie o selectie pe aceasta  tema.

Conditii de participare: * varsta cuprinsa intre 18-35 ani * studenti si masteranzi la o facultate de stat sau particulara acreditata conform  legii, la cursuri de zi * cunostinte bune si foarte bune de limba germana (cel putin 3 ani de studiu). Documente necesare: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni) ; optional, copie pasaport ( cu o valabilitate de minim 6 luni) ; fisa de solicitare – Bewerbung 2015 – completata in 2 exemplare la calculator si semnata (formularul tipizat se regaseste pe site-ul A.M.O.F.M. Bucuresti, www.bucuresti.anofm.ro, rubrica Actualizari in site); adeverinta de la facultate, in care sa se specifice anul de studii si ce tip de cursuri urmeaza (tipizat facultate); adeverinta de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum si instructiunile de completare sunt postate pe site-ul A.M.O.F.M. Bucuresti, www.bucuresti.anofm.ro, sectiunea  Actualizari in site);dovada acreditarii, in cazul unei facultati particulare; * recomandare de la unul din profesorii de la facultate; * 3 fotografii tip pasaport; * copie carnet de conducere (daca este cazul).

Depunerea dosarelor si sustinerea testului de limba germana va avea loc in zilele lucratoare din perioada 12.01.2015 – 06.02.2015, de luni pana joi intre orele 9;00 – 15;00, vineri intre orele 900 – 1230, la Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti din str. Spataru Preda, nr. 12, Corp A, parter, Sector 5, Bucuresti, telefon 0758/236632.