Seminar de MINDSET cu Gabriel Salman, la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila

12466099_1693852817568142_4095919284907584380_o

Vineri, 22 ianuarie 2016, la Biblioteca Judeteana “Panait Istrati” Braila va avea loc un seminar de MINDSET, sustinut de Gabriel Salman.

<<Ce este MINDSET? Este o idee simpla, care face diferenta. MINDSET explica: • De ce inteligenta si talentul nu aduc neaparat succesul; • Cum aceste calitati chiar stau in calea succesului; • Cum lauda inteligentei si talentului nu ajuta stima de sine si implinirea personala, ba chiar le afecteaza; • Cum invatarea de idei simple despre creier creste performanta si productivitatea.
In modul de gandire FIX MINDSET, oamenii considera calitatile de baza ca inteligenta sau talentul, ca fiind trasaturi fixe. Ei considera, de asemenea, ca talentul singur aduce success – fara efort. Ei se inseala.
In MINDSET de dezvoltare, oamenii considera ca abilitatile lor de baza pot fi dezvoltate prin dedicare si munca intense – inteligenta si talentul sunt doar puncte de plecare. Aceasta viziune creeaza drag de a invata si determinare, esentiale pentru realizari marete. De fapt, toti oamenii “mari“ au avut aceste calitati>> explica organizatorii, pe pagina de FB a evenimentului.

Intrarea este libera, insa locurile sunt limitate, astfel incat este de preferat ca cei interesati sa se inscrie din timp.
Inscrieri se pot face aici: https://docs.google.com/forms/d/1-6neF8qUCn5aYS6j7Q7_OK5-gX3gpqtkLPOEuAW4fz4/viewform?usp=send_form