Senatoarea Alina Gorghiu: „Consider că PNL face ceva foarte bine, dacă a ajuns să ne critice zilnic domnul Mihai Tudose”

„Pentru PNL, pentru Alina Gorghiu, pentru Alexandru Popa, pentru oricine din conducerea centrală sau județeană a acestui partid e foarte important ce spun liberalii despre noi, ce spune electoratul nostru despre cum ne facem treaba în Parlament, în primării, este foarte important cum protejăm profesiile liberale, dar să știți că nu suntem atât de sensibili la declarațiile colegilor din PSD, cu atât mai mult la declarațiile domnului Mihai Tudose” – este comentariul făcut astăzi la Brăila de senatoarea PNL și ministru al Justiției Alina Gorghiu.

Întrebată cum comentează atacul recent al europarlamentarului brăilean Mihai Tudose (PSD) la adresa președintelui PNL, Nicolae Ciucă, liberala a spus că nu mai este nicio supriză pentru ea faptul că Tudose îi atacă pe liberali: „Eu mărturisesc că citesc tiltul, dar știu că urmează un atac la PNL; ca atare, elementul surpriză nu mai există. Zâmbesc la aceste declarații. Chiar nu e o problemă.

Consider că PNL face ceva foarte bine dacă a ajuns să ne critice zilnic domnul europarlamentar Tudose”.