Senatorul Catalin Boboc nu vrea in vacanta

P1060901

Senatorul PNL de Braila Catalin Boboc acuza blocarea activitatii parlamentare, sub pretextul derularii campaniei pentru alegerile europarlamentare. Mai mult,  liberalul sustine ca hotararea luata de majoritatea parlamentara, privind intrarea in vacanta, „stirbeste prestigiul Senatului si pe cel al Parlamentului, in ansamblul sau”.

Intr-un comunicat dat publicitatii, Boboc declara ca noua majoritate parlamentara condusa de PSD demonstreaza „din nou” ca nu are respect pentru alegatori. De asemenea, acesta mai precizeaza ca PNL a votat impotriva intrarii in vacanta pe perioada campaniei electorale, iar in urma scandalului iscat pe aceasta tema, astazi, PSD a propus sa se intruneasca Plenul Senatului in 28 si 29 aprilie, propunere agreata si votata de majoritatea senatorilor.

„Chiar daca liderul PSD nu ar fi facut astazi aceasta propunere, eu as fi ridicat aceasta chestiune in Plenul Senatului, intrucat la Comisia Juridica a Senatului sunt multe proiecte ce vizeaza probleme importante, spinoase ce nu permit amanarea rezolvarii lor. Si eu sunt lider de filiala si stiu problemele din teritoriu, dar acestea nu ma pot determina sa accept amanarea activitatii din Senat”, mai spune parlamentarul brailean.