Senatorul Mihai, despre deputatul Rizea: Colporteaza, ca la piata, zvonuri, barfe, susanele

P1060856

Senatorul PC de Braila Danut Mihai dezminte, intr-un comunicat de presa, ca si-ar fi exprimat intentia de a candida la presedintia Consiliului Judetean. Mihai considera deplasate declaratiile facute public de deputatul PSD Cristian Rizea, cu privire la o presupusa candidatura  a conservatorului si declara ca in alianta PSD-UNPR-PC de la Braila, “nimeni nu candideaza de capul sau”: “Am luat act de vehicularea in presa braileana a numelui meu, in legatura cu o posibila candidatura la sefia Consiliului Judetean Braila. Inteleg ca domnul deputat Cristian Rizea a gasit de cuviinta sa faca declaratii pe aceasta tema, fara ca, in prealabil, sa fi avut macar o discutie cu mine. Stie dumnealui mai bine ce-mi doresc eu si simte nevoia sa vorbeasca public in numele meu, desi nu i-am solicitat niciodata servicii de purtator de cuvant.

Dincolo de conduita indoielnica a domnului deputat, care colporteaza din sediul PSD, ca la piata, zvonuri, barfe, susanele, ii reamintesc domnului Rizea ca facem parte din aceeasi alianta politica. Si, intr-o alianta politica, nimeni nu candideaza de capul lui, asa cum si-a permis domnul deputat PSD sa insinueze ca as putea face eu.

Functia de presedinte al Consiliului Judetean Braila, ramasa vacanta dupa suspendarea domnului Gheorghe Bunea Stancu, este o functie care implica responsabilitati uriase, cu atat mai mult cu cat mandatul va fi de scurta durata. Cine se va inhama la aceasta munca nu va avea nimic de castigat, ci, dimpotriva, se va expune unui risc electoral. Trebuie sa fim constienti ca un mandat limitat la un an, pana la alegerile locale din 2016, este insuficient pentru a imbunatati un sistem care functioneza prost de 10 ani. Iar candidatul stabilit in cadrul aliantei trebuie  sprijinit neconditionat.

Doresc sa ii asigur pe partenerii nostri politici ca, indiferent cine va candida, va avea sprijinul deplin al Partidului Conservator, ca  vom lua impreuna toate deciziile referitoare la alegerile pentru Consiliul Judetean, iar strategiile viitoare le vom stabili in biroul de coordonare a aliantei”.