Senatorul Mihai: Tudose era mai comod pentru PNL, pentru ca el cunostea mai putin organizatia PSD

P1100647

Senatorul PNL Mihai Danut este de parere ca fostul presedinte PSD Braila, Mihai Tudose, era mai comod ca si adversar politic, pentru liberali, decat ar fi fost alt presedinte social-democrat local. Danut Mihai a explicat astazi ca Tudose este de 15 ani parlamentar si ca atare, in tot acest timp, mai mult a fost plecat din Braila, deci n-a avut timpul necesar sa cunoasca bine nici judetul, nici organizatia. In plus, liberalul a comentat ca fostul presedinte social-democrat s-a angajat sa democratizeze PSD Braila, insa n-a reusit acest lucru: “Asa am crezut si noi, ca o sa democratizeze organizatia – si asta este si motivul pentru care acum, in acest moment, ma aflu alaturi de domnul senator Catalin Boboc, din cauza modului cum a democratizat Tudose PSD-ul. Este clar ca nu a facut altceva decat sa preia organizatia de acolo de unde a lasat-o Gheorghe Bunea Stancu si sa-i continue modul de operare. Numai ca spre deosebire de Stancu, Tudose avea mult mai putin timp sa fie prezent in teritoriu si cunostea mult mai putin decat Stancu realitatile judetului. Ganditi-va ca Mihai Tudose este parlamentar din anul 2000, deci in ultimii 15 ani el a fost mai mult plecat – pentru ca oricat ti-ai dori, este mult mai complicat sa cunosti judetul in ansamblul lui, atunci cand tu practic esti deputat intr-un anumit colegiu. Din acest punct de vedere, este clar ca Mihai Tudose era mai comod pentru noi, pentru ca el cunostea mult mai putin organizatia, iar organizatia il cunostea mai mult din ziare si din conferintele de presa la care participa din cand in cand”.

Amintim ca Mihai Tudose, care a preluat conducerea PSD Braila in urma cu circa 10 luni, si-a dat demisia din functia de la nivel local, dupa ce a fost ales zilele trecute vicepresedinte  PSD la nivel national.

Precizam, pe de alta parte, ca potrivit logicii lui Danut Mihai, si co-presedintii PNL Braila, Catalin Boboc si Alexandru Nazare, sunt mai comozi pentru adversarii lor politici, dat fiind ca si acestia sunt parlamentari si sunt mai mult plecati din teritoriu.