Senatorul Mihai: Vom ajunge sa cerem voie sa respiram in Braila

P1060856

Senatorul PC Danut Mihai constata ca desi judetul Braila a ajuns intr-o situatie dificila sub administratia PSD, liderii social-democrati locali sunt preocupati mai mult de persoana sa, decat de rezolvarea problemelor importante pentru cetatean. Mihai raspunde astfel la comentariul colegului sau de alianta, deputatul Marian Dragomir (PSD), care-l acuza ca nu prea a fost vazut in campania electorala si  care era de parere ca nici nu trebuie sa i se dea mare atentie conservatorului, cand acesta “arunca o piatra in apa”, fiindca “desteptii” din PSD au alta treaba, decat sa se chinuiasca sa o scoata.

“Remarc faptul ca PSD Braila s-a dezlantuit impotriva mea pe toate vocile. Nu trece saptamana fara ca vreunul dintre partenerii de alianta politica sa nu se exprime public ba ca Danut Mihai e in stratosfera, ba ca-si cauta drum in viata, ba ca are rafuieli personale cu Bunea Stancu, ba ca nu l-au vazut in campanie etc. Judetul sufera profund din toate punctele de vedere sub administratia condusa de PSD, dar ei au un singur subiect de discutie: Danut Mihai. Dl. deputat Dragomir confirma si el ca am dreptate cand spun ca vom ajunge sa cerem voie sa respiram in Braila. El citeaza inexact un proverb despre unul care arunca o piatra si altii care o cauta. Dar nu mai conteaza daca cel care arunca piatra in apa e „prost”, cum spune dl deputat, sau <<nebun>>, cum e proverbul, conteaza doar ca cei de la PSD sunt <<desteptii>>, respectiv <<inteleptii>>.
Doar ca tot raul e spre bine. In sfarsit, se instaureaza democratia si la PSD Braila: cu intarziere, ce-i drept, i s-a dat voie sa vorbeasca si tanarului deputat Dragomir, pe o tema cu adevarat vitala pentru braileni!”, scrie Danut Mihai, pe o retea de socializare.