Senatorul Rotaru: Finul meu nu-si doreste postul de manager al Spitalului Judetean

P1090525

Senatorul PSD Ion Rotaru sustine ca finul sau, Bogdan Crita, nu are nicio intentie sa plece de la actualul sau loc de munca, pentru a prelua conducerea Spitalului Judetean Braila. Rotaru a declarat astazi ca informatiile cu privire la instalarea lui Crita in locul managerului  Mihail Iugulescu  sunt doar zvonuri aruncate pe piata si ca desi numele finului sau a fost luat in calcul pentru postul amintit, acesta nu este interesat sa renunte la functia de director de banca: “Nu stiu de unde a iesit aceasta  discutie cu Bogdan Crita, care este un membru vechi al partidului. Suntem undeva in zona bancului cu Bula, care se chinuia sa treaca strada o batrana, iar batrana nu voia. Nu, Bogdan Crita nu vrea, nu-si doreste un asemenea post. El a fost luat in discutie pe langa multi altii, intr-o varianta in care s-au analizat mai multi oameni dintre care putem sa alegem la un moment sau la altul, in functie de problemele care apar si de nevoile care sunt pentru a desemna sau pentru a nominaliza un om”.

In contextul in care numele lui Crita a mai fost vehiculat in trecut si pentru postul de subprefect, dar si pentru cel de prefect, l-am intrebat pe Rotaru daca finul sau este o persoana atat de valoroasa, incat este potrivit pentru toate aceste functii importante: “Au fost discutii, intr-adevar, si pentru aceste posturi. El este trezorierul organizatiei judetene, este un baiat serios, muncitor, ce sa spun mai mult despre el? E apreciat de colegi, dar avem si alti colegi care intrunesc la fel de bine conditiile pentru a ocupa o anumita functie, daca se pune problema asa”.

Amintim ca informatia cu privire la iminenta instalare a finului lui Rotaru in functia de manager al Spitalului Judetean Braila a fost lansata de consilierul judetean Ovidiu Nechita (PNL), in cadrul unei conferinte de presa.