Simionescu: Biroul vicelui CJ nu e proprietatea nimanui. Avram poate sa lucreze in orice birou din CJ

P1080350

Primvicepresedintele PSD Braila, primarul Aurel Simionescu, nu considera ca ar fi ceva nepotrivit, cu atat mai putin “abuziv”, faptul ca al sau coleg de partid, consilierul Ionel Avram, nu mai paraseste biroul vicepresedintelui Consiliului Judetean, desi nu mai detine aceasta functie de ceva timp. Simionescu a declarat azi ca Avram are mai multe functii in cadrul CJ si ca atare, el este indreptatit  sa-si desfasoare activitatea “in oricare birou” vrea: “Noi am discutat subiectul asta. El este presedintele Comisiei de buget, este presedintele ATOP si are destule parghii ca sa poata sa-si  desfasoare activitatea in interiorul Consiliului Judetean, intr-un birou oarecare din Consiliu. E si biroul consilierilor, si biroul pentru ATOP, in oricare birou”.

Intrebat, in continuare, daca in opinia sa, “in oricare birou” inseamna inclusiv in biroul vicepresedintelui CJ, Simionescu, iritat, a raspuns: “Intr-un birou din Consiliu in care sa-si desfasoare activitatea! Nu e proprietatea nimanui. Biroul meu nu este proprietatea primarului!”.

Precizam ca ieri, vicepresedintele CJ Ovidiu Nechita acuza ocuparea “abuziva” a celuilalt birou de vicepresedinte de catre social-democratul Ionel Avram, desi acestuia i-a incetat mandatul de vice CJ interimar.