Simionescu, despre PSD-ul post Stancu: Lucram mai “in echipa”, ca sa spun asa, echipa s-a largit

P1070253

Primvicepresedintele PSD Braila, Aurel Simionescu, este de parere ca aliatul social-democratilor, conservatorul Danut Mihai, ar trebui sa-si vada de propria organizatie si sa nu se mai preocupe de altii, despre care sa-si dea cu parerea. Simionescu a comentat in acest fel recentele declaratii ale presedintelui PC Danut Mihai, care spunea ca PSD Braila inca mai functioneaza in stilul impus de fostul lider, Gheorghe Bunea Stancu, fiindca actualul presedinte social-democrat, Mihai Tudose, fiind ministrul Economiei, nu are timp sa se ocupe de filiala locala.

“Eu cred ca fiecare ar trebui sa-si vada de treaba lui si de organizatia lui, iar despre cum merge organizatia PSD Braila … pana la urma, validarea este data de rezultatele electorale. Asta cred ca trebuie sa vedem, in final. In rest, daca eu o sa ma preocup de ce face partidul X sau partidul Y, cred ca uit de partidul meu. Cred ca trebuie sa ne vedem fiecare de partidul nostru”, a spus Simionescu.

Intrebat daca din punctul sau de vedere s-a schimbat ceva radical in PSD Braila, comparativ cu vremurile in care Gheorghe Bunea Stancu era presedinte, primvicepresedintele social-democrat a spus: “Nu cred ca este vorba de schimbari radicale sau neradicale. Este vorba despre o activitate, sau de o munca mai <<in echipa>>, ca sa spun asa, echipa s-a largit si este vorba de o abordare mai <<de Bucuresti>>, mai apropiata de conducerea centrala a partidului, de o abordare la fel de pragmatica, din punctul meu de vedere, pentru ca la urma urmei, este vorba si de voturile pe care noi le obtinem si de cat de aproape suntem de oameni si de dorintele lor.

Pe partea de Braila suntem impreuna, mijloacele de comunicare functioneaza foarte bine, inclusiv cand domnul Tudose a fost plecat in strainatate am vorbit, ne-am pus de acord, iar eu cred ca noi stim destula munca de partid, ca sa mearga lucrurile bine”.