SIMIONESCU, DUPA SEDINTELE IN CARE CONSILIERII JUDETENI S-AU NUMIT “PANARAME”, SIFILITICI”, “PAPUSA GONFLABILA”, “PROSTI”: SPER SA SE RESETEZE TOTUL ODATA CU ALEGEREA NOULUI CJ

“Atmosfera din sedintele CJ nu este una demna de un asemenea for si sper sa se reseteze totul odata cu alegerea noului Consiliu Judetean” – este speranta presedintelui executiv al PSD Braila, Aurel Simionescu.

Dupa ultimele sedinte ale CJ, in care consilierii s-au facut intre ei “panarame” , sifilitici”, “papusa gonflabila”, “prosti”, s-au luat cu “hai sictir”, au vorbit de prezervative, etc,  Simionescu este convins ca brailenii au acum o impresie deloc favorabila cu privire la acest Consiliu: “Eu cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa aiba grija de modul in care poarta discutiile cu colegii din acel for, pentru ca la un moment dat se naste o reactie din asta in care eu zic ceva, dvs ziceti altceva de doua ori, eu zic de sapte ori si la un moment dat uitam de unde am pornit, de la un lucru aparent marunt, dar care se rostogoleste, ca acel bulgare de zapada care atunci cand ajunge jos poate sa darame orice”.

Intrebat daca nivelul la care s-a ajuns cu discutiile in sedintele CJ Braila s-ar putea explica si prin faptul ca partidele nu mai sunt atat de atente la oamenii pe care ii pun pe liste, liderul PSD a spus: “Eu particip la facutul listelor de 25 de ani. De fiecare data cand facem lista este o dezbatere lunga, iar la CJ si la CLM e si mai lunga. Oamenii pe care ii punem pe liste trebuie sa indeplineasca niste de conditii. O conditie este cea a pregatirii, alta este a notorietatii pe care o au, posibilitatea de a aduce voturi si sigur, apartenenta la partid, la viata de partid, etc”.