Simionescu este dispus sa devina un gen de consilier al viitorului primar al Brailei

4

Primarul Brailei, Aurel Simionescu, a lasat astazi sa se inteleaga ca daca va fi solicitat, nu va refuza  sa se ocupe de consilierea viitorului edil-sef al municipiului, in cazul in care cel care ii va lua locul ii va solicita acest gen de sprijin. Simionescu a facut aceasta declaratie in contextul in care a fost intrebat ce a vrut sa spuna presedintele PSD, Liviu Dragnea, zilele trecute, la Braila, cand a comentat ca actualul primar “doreste sa ramana consilierul de taina sau la vedere al …”, iar cand a fost intrebat “al cui?” a completat: “al tuturor din PSD”.

Edilul- sef  a raspuns ca n-a auzit acea declaratie a lui Dragnea, insa este dispus sa-l ajute pe noul primar al Brailei, daca acesta va fi interesat de opiniile sale: “Nu am auzit discutia asta cu domnul Dragnea… Nu am avut o astfel de discutie cu nimeni, pana acum. Eu am zis ca pana la toamna, o sa mai vedem ce o sa fac. Si am spus ca daca cineva care va fi ales va avea nevoie de un anumit tip de sprijin – ma feresc de cuvantul <<sfaturi>> -, de consiliere, de sugestii, atunci eu le voi da, indiferent cine va fi acea persoana; evident, daca le va solicita si daca eu voi putea sa dau acel sprijin”.

Intrebat daca aceasta disponibilitate este valabila indiferent cine va iesi primar, Simionescu a spus : “Da. Eu nu m-am ferit sa spun niste lucruri; unele deranjeaza, altele nu, dar eu le spun din dorinta de a fi bine. Daca va fi nevoie, daca se va dori”.