Simionescu: “Este o atmosfera rezonabila in Teatrul Maria Filotti”

teatru

*primarul municipiului, Aurel Simionescu, este multumit ca s-a terminat cu scandalurile de pe vremea manageriatului lui Mircea Bodolan

 

Graficul de lucrari pentru renovarea teatrului brailean “Maria Filotti”- pentru care s-a facut zilele acestea organizarea de santier – va fi conceput in asa fel, incat cladirea sa poata gazdui, in conditii decente, desfasurarea unor evenimente culturale importante programate in acest an. O spune primarul municipiului, Aurel Simionescu, care a precizat ca este vorba despre Master Classes, sustinute de soprana Mariana Nicolesco si programate pe finalul lunii iulie si inceputul lui august, dar si de Festivalul “Zile si Nopti de Teatru la Braila”, ce va avea loc la finele lui noiembrie si inceputul lui decembrie.

In contextul in care s-a referit la activitatile teatrului brailean, l-am intrebat pe edilul-sef daca este multumit si de activitatea directorului acestuia, Lucian Sabados. Simonescu a declarat ca “deocamdata, da”, pentru ca acum, in teatru este “o atmosfera rezonabila” – ceea ce, trebuie sa recunoastem, este mare lucru, in comparatie cu haosul, tensiunea si starea de revolta care au caracterizat, vreo 2 ani, “atmosfera” din aceasta institutie de cultura, cat ea a fost condusa de Mircea Bodolan.

Declaratiile primarului Aurel Simionescu despre ceea ce intampla si se va intampla in perioada urmatoare in teatrul “Maria Filotti”, aici: