Simionescu: Nu am de gand sa-l schimb pe viceprimarul liberal Danaila

P1060946

Chiar daca presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, a anuntat oficial in mai multe randuri ca a incheiat colaborarea cu PSD existenta pana acum la nivel local, pentru formarea unei majoritati stabile in consiliile locale si in Consiliul Judetean, primvicepresedintele PSD Braila, Aurel Simionescu, nu ia de bun acest anunt.

In calitate de  primar al municipiului, Simionescu sustine ca din ce a constatat, constinua sa colaboreze foarte bine cu viceprimarul liberal Alexandru Danaila, iar acesta nu i-a dat niciun semn ca ar dori ca lucrurile sa se schimbe. Simionescu a precizat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca pana nu este anuntat personal de catre conducerea PNL Braila ca alesii locali liberali nu mai doresc colaborarea cu PSD, lucrurile vor continua ca si pana acum. Mai mult, el a spus ca “majoritatile pentru desemnarea viceprimarilor” sunt diferite de “majoritatile pentru votarea proiectelor de hotarare” si  ca nu considera ca deocamdata exista vreun pericol sa nu treaca la vot proiectele propuse atentiei consilierilor.

In orice caz, in opinia lui Simionescu, la acest moment, la Braila, majoritatea PSD-PC-PNL din Consiliul Local Municipal este inca in vigoare si ca atare, nu are nicio intentie sa faca vreun demers pentru inlocuirea din functie a viceprimarului Danaila: „Majoritatile pe care noi le avem construite si urma carora a fost alesi viceprimarii si vicepresedintii de Consiliu Judetean au fost legate de o anumita relatie politica existenta la momentul respectiv. Majoritatea de vot pentru aceste functii este una, majoritatea de vot pentru proiectele pe care le avem este altceva. Daca PNL nu mai face parte din USL, asta nu inseamna ca nu mai colaboram, pentru proiectele pe care le avem pentru Braila. Dinspre partea mea, nu va veni nicio tentativa de schimbare din functie a primarului Alexandru Danaila”.