Simionescu prezice refacerea USL Braila, dupa turul II al alegerilor prezidentiale

sa14

Primvicepresedintele PSD Braila, Aurel Simionescu, lasa sa se inteleaga ca dupa turul II al alegerilor prezidentiale, se va reface USL-ul la nivel local. Simionescu se asteapta ca daca social-democratul Victor Ponta va castiga alegerile, sa se realizeze o “repozitionare” a unora dintre liberalii braileni, pe care esecul lui Iohannis sa-i convinga ca locul lor nu este alaturi de PDL, ci alaturi de PSD, intr-o USL renascuta din propria cenusa. Simionescu a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca au fost lasate “niste canale deschise” si ca aceste canale vor fi folosite, dupa 16 noiembrie: “Nu vreau sa fac afirmatii, dar trebuie sa lasam niste canale deschise. Si eu inteleg ca unii au lasat niste canale deschise, dar acuma e de vazut. Eu va reamintesc – chiar daca atunci am fost criticat si chiar o anumita parte a presei a spus ca Simionescu zice asa si pe dincolo – ca am spus ca analizele politice despre cum si ce fel se va intampla le vom face dupa alegerile prezidentiale, ca mie asa mi se pare corect, ca vor fi niste repozitionari dupa alegerile prezidentiale. Si ne apropiem de sfarsitul acestor alegeri si simtiti acum si dvs aceasta formula care probabil se va intampla”.

Intrebat daca are semnale concrete ca “se va intampla”, Simionescu a confirmat acest lucru: “Am mai intrebat pe niste prieteni si le-am spus ca ii astept in USL. Stiti ca eu n-am fost un mare fan al acestei chestiuni, dar dupa ce am facut USL, am zis sa ne tinem de cuvant, daca tot am pornit o chestiune, ne tinem de ea, cu un program, pe un proiect pe care l-am avut”.

Intrebat ce i-au raspuns acei “prieteni”, cand le-a spus ca ii asteapta in USL, liderul PSD a declarat  zambind: “Au zis ca se mai gandesc”.