Simionescu refuza sa creada ca exista indivizi pusi pe vandalizat doar din placerea de a face rau

banca

Primarul Brailei, Aurel Simionescu, refuza sa creada ca bancile montate pe bulevardul Independentei, dar si in zona falezei, sunt vandalizare de diversi indivizi, doar din placerea acestora de a face rau. Edilul-sef prefera sa mearga pe ideea ca bancile au fost distruse, iar lemnele au fost furate, pentru a se face focul cu ele. Simionescu a comentat in acest fel faptul ca zilele trecute, mai multe banci de pe bulevardul Independentei au fost vandalizate: “Sunt indivizi care le sparg, le rup… daca le-ar desuruba, ma gandesc ca ar mai putea face ceva cu lemnele acelea – podele, sau mai stiu eu ce, dar daca le sparg, daca lemnele sunt rupte, ma gandesc ca altceva nu au ce face cu ele, decat sa le puna pe foc. Eu refuz sa ma gandesc ca cineva ar face asta doar asa, de dragul de a le sparge. Mai avem si tineri din acestia care fac karate sau sar pe banci, dar ele sunt destul de groase, nu se rup daca se aseaza cineva pe ele, indiferent cat de grea ar fi acea persoana.

Pana acum, mai aparea o banca distrusa pe ici, pe colo, dar asa, ca acum, distruse una dupa alta, la rand, este deja altceva si dupa cum stiti, avem avut un eveniment si cu niste toalete ecologice de pe faleza care au luat foc <<intamplator>>, asa…”.

Intrebat daca nu se poate asigura o paza mai buna in zona bulevardului Independentei si a falezei, edilul-sef a spus: “Pai daca o sa punem cate un paznic la fiecare banca, s-ar putea sa se rezolve…”.