Simionescu: Sa-i dam lui Dragomir un CLM negalagios si sa avem un presedinte CJ fara sa ne tocmim cu cineva!

P1140433

Primarul Brailei, Aurel Simionescu, a dat asigurari aseara conducerii centrale a  partidului, dar si colegilor din organizatia judeteana PSD, ca nu va pleca din partid, chiar daca nu va mai candida pentru nicio functie de conducere la nivelul administratiei locale. Simionescu – caruia i-au multumit pentru activitatea politica si administrativa, rand pe rand, atat presedintele PSD Liviu Dragnea, cat si lideri locali social-democrati – a declarat ca tintele sale si ale organizatiei pe care o conduce ca presedinte executiv, in ceea ce priveste alegerile locale, sunt ambitioase, dar se pot atinge: “Eu vreau sa va spun ca suntem cel putin la dublul scorului pe care il au ceilalti – si candidatul nostru la Primarie, si partidul nostru. Suntem in situatia in care trebuie sa fim si mai buni, astfel incat sa-i dam lui Marian Dragomir (candidatul PSD la Primaria Brailei – n.r.) un Consiliu Municipal puternic, competent, negalagios si care sa-si faca treaba, sa avem un presedinte de Consiliu Judetean fara sa ne tocmim cu cineva, sa avem vicepresedinti, sa avem viceprimari cu care sa putem face ceea ce ne dorim sa facem.

Mai am doua tinte ale mele personale legate de alegerile locale, iar daca am sa reusesc, am si vi le spun; vor  cei 2 candidati de comuna care nu sunt astazi primari si pe care vreau sa-i avem primari. Va multumesc  tuturor  pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat in aceasta perioada si inca o data spun ca eu sunt, am fost si raman in PSD”.

Amintim ca PSD Braila si-a anuntat aseara candidatii la alegerile locale, in cadrul unei intalniri festive la care a participat si conducerea centrala a partidului.