Simionescu: Viorel Mortu va ramane presedintele CJ Braila pana in vara lui 2016

a

Presedintele executiv al PSD Braila, Aurel Simionescu, a declarat astazi ca organizatia sa il sustine in continuare pe Viorel Mortu la sefia Consiliului Judetean si ca atare, alesii social-democrati nu ar vota un eventual proiect de hotarare care vizeaza  schimbarea din functie a acestuia. Simionescu admite ca a auzit si el zvonurile potrivit carora unii consilieri PSD ar  fi dispusi sa sprijine pe ascuns, cand va fi vorba de votul secret, o asemenea initiativa, fiindca ar fi nemultumiti de prestatia lui Viorel Mortu in fruntea CJ Braila. Liderul PSD da insa asigurari ca nu se va intampla acest lucru, in cazul in care un asemenea proiect de hotarare ar intra pe ordinea de zi a vreunei sedinte CJ: “Noi, PSD, il sprijinim in continuare pe domnul Viorel Mortu – si oficial, si neoficial. Ca exista unele nemultumiri legate de activitatea acestuia, e alta poveste. Si despre primar s-a mai spus una, alta; nu putem sa fim foarte multumiti, foarte fericiti, etc, dar este alegere pe care noi am facut-o si care va ramane pana la finalul mandatului. Si mi se pare si nelalocul ei o eventuala decizie de a face inca o data o schimbare la conducerea CJ, sa vina iar cineva nou, care pana se aseaza pe functie… Mai e putin si vin alegerile, nu e cazul de asa ceva.

Viorel Mortu a fost o solutie agreata la momentul respectiv, iar administratia trebuie facuta de cei alesi, dar si de executivul care trebuie sa-si faca treaba. Pentru ca niciodata n-o sa gasim pe unul care sa le stie pe toate. Fiecare dintre noi are o profesie si oricine ar fi asezat pe o pozitie din asta e greu sa stie totul de la inceput, mai ales in conditiile in care de multe ori, chiar si mie, ca primar, imi este dificil sa lucrez cu functionarii publici.

Eu sunt satul de zvonuri. Cum vor vota consilierii judeteni  PSD la votul secret… Sa vina liberalii cu proiectul de hotarare, daca reusesc, dar eu va spun ca nu se va vota asa ceva!”.