Simionescu:Si cu Stancu, si fara Stancu, PSD Braila poate sa performeze

sa8

Primvicepresedintele PSD Braila, Aurel Simionescu, explica rezultatele bune ale organizatiei sale in primul tur al alegerilor prezidentiale, printre altele, si prin ambitia social-democratilor locali de a demonstra ca pot face treaba buna si fara presedintele lor, Gheorghe Bunea Stancu. Simionescu nu a formulat insa atat de transant explicatia sa, ci, in stilul caracteristic, doar a lasat se inteleaga la ce se refera, vorbind despre faptul ca PSD-ul are alte probleme decat “cele pe care ni le sugerau altii”. Astfel, liderul PSD face aluzie la faptul ca unii dintre adversarii politici au comentat ca presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu – care se afla sub control judiciar si este judecat pentru abuz in serviciu in forma continuata si conflict de interese – este principala problema a social-democratilor locali si atarna ca o piatra de moara de gatul organizatiei, afectandu-i major credibilitatea in fata alegatorilor.

“A fost o dorinta a noastra de a va arata ca PSD-ul functioneaza, ca PSD-ul isi face treaba si ca avem alte probleme decat cele pe care ni le sugerau altii. Fac referire la faptul ca organizatia PSD Braila si cu Stancu, si fara Stancu, si cu Simionescu, si fara Simionescu, si cu Rotaru, si fara Rotaru poate sa performeze. Noi avem o organizatie care este puternica si care oricand poate sa arate ce poate”, a spus liderul PSD local.

Informat ca problema nu era ca PSD Braila a facut campanie “fara Stancu”, ci motivul pentru care a lipsit Stancu, Simionescu a spus: “Asta este alta problema”.