Simona Draghincescu – o noua floare PDL cu care nu se face primavara (europarlamentara)

1658550_424338104363722_960009784_o

Dupa luni intregi in care a tot pierdut membri – ma rog, el spune ca acest lucru a fost, de fapt, un castig pentru partid -, liderul PDL Braila, Alexandru Nazare, poate rasufla usurat: acum nu-l mai enerveaza ziaristii care il tot intreaba de minusuri; acum il intreaba de plusuri.

Fiindca asta considera presedintele PDL Braila ca reprezinta pentru organizatia sa noua (cel putin asa vor ei sa ne lase sa credem, ca e “noua”) achizitie, Simonaaaaaaa  Draghincescuuuuuuu! Si nu doar noua, ci am putea spune chiar marea achizitie – si speram ca este evident pentru toata lumea ca ne referim la statura ei (a)politica.

Presedintele Nazare este mandru sa anunte ca dupa ce a scapat de ceea ce el considera a fi tradatori, rebuturi, balast pentru organizatia sa si a facut loc pentru prospaturi, lista noilor achizitii o are in frunte pe Simona Draghincescu. Daca ar fi sa ne dam cu parerea, am zice ca banuim ca mugurasul Nazare o considera pe noua sa colega de partid care fiind ce-a de-a doua floare (alaturi de el), cu care nu se face primavara in Braila. Drept pentru care, ca sa nu se plictiseasca si sa se ofileasca in asteptarea primaverii politice brailene, liderul PDL a pus-o pe Simona pe lista candidatilor partidului  la alegerile europarlamentare – ce-i drept, pe locul 19.

Draghincescu insasi admite ca acela nu este nici pe departe un loc eligibil, deci, ca s-o spunem pe-aia drepta, este ca si cum i-ar fi dat praful de pe toba. Nazare, insa, declara ca noua sa colega se afla “pe un onorant loc 19”, ceea ce ne face sa ne intrebam cum sunt, pentru el, locurile 1, 2 si 3… Probabil ca presedintele PDL merge pe principiul ca important este sa participi, nu sa castigi; si oricum, atat timp cat insasi candidata de pe onorantul loc 19 nu-si doreste sa castige, treaba e buna!

Important este ca presedintele Nazare si-a gasit omul compatibil cu ceea ce vrea sa insemne democrat-liberalii in plan local, fiindca, dupa cum spune el, “Simona Draghnicescu  este o persoana foarte potrivita sa reprezinte PDL”. Si de ce sa nu recunoastem, noi credem ca are dreptate.