Simona Drăghincescu și-a anunțat oficial intenția de a participa la selecția pentru funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean Brăila: „Cunoașteți intenția mea de a participa la o astfel de selecție încă din 2017”

Simona Drăghincescu, fost subprefect al Brăilei, fost consilier municipal, și-a anunțat oficial la finele săptămânii trecute intenția de a participa la selecția pentru funcția de manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brăila. Ea a trimis o adresă în acest sens atât președintelui Consiliului de Administrație al spitalului, Viorel Botea (AUR), cât și președintelui Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac (PSD).

Demersul Simonei Drăghincescu vine după ce Iulian Chiriac a declarat public că așteaptă sugestiile brăilenilor privind persoanele pe care ei le consideră potrivite pentru a prelua interimar conducerea spitalului, după demisia managerului Delia Râșnoveanu.

În adresa transmisă lui Botea și lui Chiriac, fostul subprefect precizează: „Prin prezenta vă aduc la cunoștință intenția fermă de a participa la selecția pentru funcția de manager interimar al Spitalului Județean Brăila. (…)

Cunoașteți activitatea mea publică și intenția mea de a participa la o astfel de selecție încă din 2017, așa cum știți și despre activitatea mea publică, ideile mele și atitudinea mea privată/publică față de activitatea din Spitalul Județean Brăila, deciziile care ar trebui luate, modul în care ar trebui intervenit și unde, așa încât atitudinea unor cadre medicale, dar și actul medical, în esența lui publică (nu actul medical în sine) să devină ceea ce ar trebui să fie și ceea ce își dorește fiecae cetățean al județului Brăila”.

Ea mai afirmă în adresa amintită că dincolo de faptul că s-a autopropus pentru funcția de manager interimar, dacă se dorește „o susținere mai mare din partea cetățenilor”, poate aduce în perioada următoare minimum 3000 de semnături, „ca la alegeri, numai cu semnături reale, nu contrafăcute, ca la alții”.

Amintim că Simona Drăghincescu a declarat pentru MD Press că  nu este interesată doar de preluarea conducerii interimare a spitalului, ci și de participarea la concursul pentru ocuparea funcției de manager.

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns