SIRBU, CATRE CHIRIAC: VA FELICIT CA ATI CERTAT FIRMELE CARE REPARA DRUMURILE. CERTATI-L SI PE PRIMARUL DRAGOMIR, CA SI IN MUNICIPIU E O STRADA DECAPATA DE O LUNA

Consilierul judetean Marian Sarbu (PNL) l-a felicitat astazi pe presedintele CJ Braila, Iulian Chiriac (PSD), pentru faptul ca “i-a certat” pe constructorii care se ocupa de repararea drumurilor judetene si nu fac lucrari de calitate sau nu le fac la timp.

Sirbu i-a cerut insa lui Chiriac sa il certe si pe primarul municipiului, Marian Dragomir, fiindca si aici este o strada decapata de o luna, care nu se mai asfalteaza: “Am vazut ca ati certat constructorul, ca a decapat in partea de sud a judetului fara sa asfalteze. Nu pot decat sa va felicit pentru chestia asta, dar v-as ruga sa-l certati si pe domnul primar, ca avem o strada in Braila, Tudor Vladimirescu se numeste – e decapata de o luna si gropile s-au facut de 3 ori mai adanci.

Puteti sa-l certati si pentru gropile pe care le-a acoperit in urma articolului din ziar, dar sa-l certati ca in loc sa le acopere cu asfalt, le-a acoperit cu material din decapaj, deci le-a pus putin nisip, asa, de ochii soacrei. Iar strada Tudor Vladimirescu este o poarta de intrare in Braila, e strada care face legatura intre Soseaua de Centura si Calea Galati”.