SIRBU: CEI DIN PRIMARIE IAR AU GRESIT STRAZILE, LA PLOMBARE. STRAZI CARE ARATA CA DUPA BOMBARDAMENT SUNT DATE UITARII

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) este de parere ca “asfaltarea de iarna” a primarului Marian Dragomir (PSD) ridica mai multe semne de intrebare. Unul dintre acestea vizeaza lipsa de profesionalism cu care se fac plombarile, fiind usor de constatat pentru orice cetatean ca e vorba de lucrari facute de mantuiala.

A doua problema ridicata de liberal este modul in care s-au stabilit prioritatile, Sirbu precizand ca se lucreaza pe strazi care nu sunt in stare atat de proasta pe cat sunt altele, de-a dreptul ciuruite de gropi: “Cred ca cei din Primarie iar au gresit strazile. Ieri s-a asfaltat pe strada pe care locuiesc (str. Calugareni) si nu prea era necesar (eu n-as fi inclus-o in prioritati), in schimb strazi care arata ca dupa bombardament si care trebuiau incluse in lista prioritara sunt date uitarii”.

Daca liberalul crede ca strada Calugareni nu era chiar o prioritate, o braileanca ce locuieste pe strada Daciei, din cartierul Obor – strada care arata ca dupa bombardament la propriu, nu la figurat -, comenteaza: <<„Marea asfaltare”… Cand incepe oare si pe str Daciei, in Obor? Ce-i drept, erau mai multe gropi cu ani in urma, dar acum s-au mai imputinat, pentru ca s-au unit intre ele>>.      (foto – strada Daciei)