SIRBU: CER DEMISIA MANAGERULUI RASNOVEANU, PENTRU CA NU NUMAI CA N-A ADUS NIMIC BUN IN SPITALUL JUDETEAN BRAILA, DAR L-A TRAS IN JOS

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) a cerut astazi demisia managerului Spitalului Judetean Braila, dr. Delia Rasnoveanu, ca urmare a interminabilei crize a medicamentelor si materialelor sanitare din unitatea medicala amintita. Sirbu a amintit in plenul sedintei CJ ca periodic sunt trase semnale de alarma de catre consilierii judeteni, dar si de simpli cetateni, in legatura cu faptul ca pacientii internati sau familiile lor ajung sa cumpere medicamente sau materiale sanitare, pentru ca Spitalul Judetean nu are produsele respective.

Sirbu sustine ca managerul Rasnoveanu a tras in jos Spitalul Judetean si ca acum e mai rau ca pe vremea cand unitatea amintita era condusa de Mihail Iugulescu: “In fiecare zi avem cate-o criza la Spitalul Judetean – si nu vorbim de crizele oamenilor, ci vorbim de crize de materiale, de crize de medicamente, iar astazi, in plina epidemie, vorbim de lipsa de sapun. Bine, n-a fost niciodata, ce sa mai vorbim ca e lipsa astazi…

Doamna manager, de cand a fost numita in functie… sau a castigat un concurs… n-a reusit sa faca, din punctul meu de vedere, nimic bun in acel spital. Medicamente nu avem, materiale sanitare nu avem, curatenie nu este, conditii… daca un bolnav vrea sa faca un dus, nu vad cum ar putea sa-l faca, fiindca nu prea are unde; motiv pentru care eu ii cer demisia doamnei manager, pentru ca din punctul meu de vedere, nu numai ca n-a adus nimic bun in acel Spital Judetean, dar l-a tras in jos.

Domnul doctor Iugulescu fugea de raspundere, dar nu stiu cum dracu facea ca fugea, dar erau cateva medicamente pe-acolo. Acum nimic nu mai gasim in acest Spital Judetean si cred ca si spitalul este administrat la fel cum este administrat si municipiul, si judetul Braila”.