SIRBU: CUP MONTEAZA APOMETRELE, LE SIGILEAZA, LE REPARA SI SE CONTROLEAZA PE EA INSASI, IN CAZUL UNOR RECLAMATII. NE POT FURA FARA NICIO PROBLEMA!

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) nu mai are incredere deloc in CUP Dunarea si in corectitudinea facturilor emise de aceasta companie pentru apa potabila sau serviciile de canalizare. Dupa ce o instanta a stabilit, printr-o sentinta definitiva, ca amintita companie a incarcat substantial facturile aferente taxei pe apa de ploaie ale braileanului Mihail Stafida, in perioada 2014 – 2016 (ajungand ca intr-un an chiar sa dubleze in mod abuziv suma pe care acesta o avea de platit), Sirbu are mari dubii asupra modului in care CUP isi trateaza clientii.

In acest context, liberalul se intreaba daca angajatii CUP nu fac abuzuri si cand este vorba de apometrele pe care le folosesc la reteaua de apa, fiindca dupa cum spune consilierul judetean, compania le monteaza, compania le repara si compania se verifica pe sine, atunci cand vreun client reclama diverse nereguli: “Cine face metrologia apometrelor? Numai CUP Dunarea. Adica cel care ne da serviciul se controleaza pe el si cand vreodata o sa spuna el <<Mai, te-am furat>>? Niciodata. Deci ei ne pot fura fara nicio problema!

Apometrele mari de la blocuri sunt puse de ei. Ei le controleaza, ei le sigileaza, ei le repara, ei fac totul. Pai si cand nu te controleaza nimeni… faci ce vrei. Asa cum s-a demonstrat in instanta ca ei practica jaful la scara  mare, de ce nu pot sa ma intreb cam cat ne fura CUP Dunarea pe apometre? Eu zic ca este o intrebare legitima”.