SIRBU: FIRMA CARE FACE PLOMBARI IN MUNICIPIU EXECUTA LUCRARI DE ACEEASI CALITATE CA SI CEI DINAINTEA LOR

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) este nemultumit de modul in care se face plombarea pe strazile din municipiu. Sirbu admite ca firma care lucreaza are utilaje noi, dar spune ca acest lucru nu inseamna mare lucru, daca muncitorii care folosesc acele utilaje nu sunt priceputi.

In opinia liberalului, plombarile care se fac acum sunt de o calitate la fel de prosta ca si cele facute in anii trecuti de firmele abonate la astfel de lucrari: “Tot cu tristete va anunt ca firma care face plombari la Braila executa lucrari de aceeasi calitate ca si cei dinaintea lor. Uitati-va la plombe, veti vedea ca sunt denivelate, sunt facute in acelasi stil. Probabil ca sunt aceiasi oameni care lucreaza si au schimbat doar firma, in rest nu se vede nicio diferenta. Mergeti pe strada Grigore Alexandrescu si veti vedea acolo cum plombele sunt puse in valuri. Si sunt utilaje, intr-adevar, noi. Eu va spun ca si cu utilajele vechi se facea treaba mai buna decat cu utilajele astea noi. Problema nu e de utilaj, utilajul face ce-i cere omul. Ca daca-i utilaj nou, el nu merge singur, e tot un om care-l utilizeaza. Si interesul acelor oameni exista sau nu exista”.

Daca in municipiu au inceput, de bine, de rau, asfaltarile si plombarile pe strazi, Sirbu spera ca pe drumurile judetene macar de la anul sa se faca ceva reparatii: “Cred ca incepand cu 2018, daca s-ar apuca lumea de scris proiecte, de scos la licitatie reabilitarea drumurilor, daca am incepe macar in ianuarie, am termina si noi cu licitatiile pana undeva prin iunie si poate din 2018 vom incepe sa reabilitam si noi ceva din drumurile judetene. Si eu sper ca odata cu venirea unor firme noi care sa lucreze, sa vedem si alta calitate”.