SIRBU: IN BRAILA SUNT INCA DRUMURI JUDETENE PIETRUITE. PANA ANUL TRECUT ERA SI UN DRUM JUDETEAN DE PAMANT, DAR L-AU PIETRUIT

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) spune ca in “marea asfaltare de iarna” ce urmeaza sa aiba loc pe drumurile judetene incepand din luna noiembrie, abia daca se va reusi sa se arunce cateva lopeti cu asfalt, nicidecum sa se asfalteze 35 de km de drum si sa se realizeze 40.000 mp de plombe, dupa cum spera presedintele CJ, Iulian Chiriac (PSD).

Liberalul a comentat ca e usor sa desenezi pe hartie si poti sa faci asa cati kilometri de drum vrei, insa cand este vorba de lucrat in teren, lucrurile sunt mai complicate, mai ales in sezonul rece: “Eu am citit ca s-ar putea sa inceapa marea asfaltare chiar din toamna asta, chiar din iarna asta. Deci ce pot sa spun? Sa fie intr-un ceas bun!

Ati vazut cum ne desena domnul Sova autostrazile? Tot asa vor fi si drumurile judetene! Doar desenate… tragem pe hartie cat vreti dvs, ca hartia suporta! Realitatea este insa alta. Poate vom mai arunca 2-3 lopeti de asfalt pe undeva…

Sa stiti ca pana in ziua de astazi, in judetul Braila nu s-a aruncat nicio lopata de asfalt pe drumurile judetene, anul asta. Va duc pe drumuri judetene… mergeti de la Ulmu pana la Dudescu, sa vedeti ce gropi sunt acolo! Groapa are jumatate de metru. Cel putin in apropiere de halta de la Scarlatesti, va ingroziti! Daca ai un Tico, s-ar putea sa poti sa te ascunzi in groapa respectiva”.

Pe de alta parte, consilierul liberal confirma ca sunt inca drumuri judetene pietruite si spune chiar ca pana anul trecut – cand s-a pietruit -, a existat si un drum judetean de pamant: “Da, sunt. Si vor mai fi. Este drumul de la Cotu Lung si se duce pana la Gropeni, mai este un drum judetean care pleaca de la Silistraru si merge catre Unirea – si care a fost de pamant pana anul trecut, anul trecut s-a pus ceva piatra pe el, putin, nu foarte mult”.