SIRBU: IN FATA SPITALULUI 3, O PLOMBA A TINUT 3 ZILE! AM AJUNS SA PLANGEM DUPA LUCRARILE FACUTE DE “TANCRAD” SAU “CONCIVIA”

In timp ce primarul Marian Dragomir declara ca echipele firmei “Micatis Prod” fac lucrari de o calitate mult superioara fata de cele de anul trecut pe strazile Brailei, liberalii sustin ca lucrurile nu s-au schimbat deloc in bine.

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) a prezentat intr-o conferinta de presa si cateva fotografii facute de el pe strada Grigore Alexandrescu, pe strada Oborului si in apropierea Spitalului 3, pentru a-si argumenta spusele. Liberalul spune ca dupa ce a vezi ce plombari face “Micatis Prod”, incepi sa regreti ca Municipalitatea nu mai lucreaza cu firmele “Tancrad”, sau “Concivia”, atat de controversate, la vremea respectiva: “In fata Spitalului 3, o plomba a tinut doar doua zile. Vorbesc serios! Asa se lucreaza! Am fotografii de la plombele actuale care sunt puse in fata spitalului si nici alea nu ajung la 6 luni, cat au termen de garantie.

E un dezastru pe strazile din Braila, pe care domnul primar il patroneaza. De ce? Pentru ca asa ii place dumnealui. Spune ca totul e in regula, pentru ca firma care face plombari are utilaje noi. Nu stiu, probabil s-a plimbat si dumnealui cu vreun rulou compactor prin curte, pe acolo, si i-a placut cum functioneaza… Dar calitatea, din pacate, este mult mai proasta decat a celor pe care ii criticam inainte. Este jalnic pentru noi ca am ajuns sa plangem dupa lucrarile facute de <<Tancrad>>, <<Concivia>> si cine a mai lucrat la Braila. Ni s-a demonstrat ca poti avea n-spe mii de utilaje super noi, dar daca nu ai cunostintele necesare, tot nu faci nimic”.