SIRBU: SA NU MAI BENEFICIEZE NICIUN CONSILIER DE NICIO FACILITATE SI DE NICIO GRATUITATE LA INSTITUTIILE SUBORDONATE CJ!

Consilierul judetean Marian Sirbu (PNL) a cerut astazi presedintelui CJ Braila, Iulian Chiriac, sa se modifice regulamentele tuturor institutiilor si organizatiilor cu caracter cultural sau sportiv subordonate sau finantate de CJ, astfel incat la niciuna dintre acestea, consilierii sa nu mai aiba un statut privilegiat, in comparatie cu simplul cetatean.
Sirbu (foto) a facut aceasta solicitare in plenul CJ, dupa ce consilierul Stefan Catalin Iordache (PND) a declarat ca in calitate de membru in AGA la clubul HC Dunarea, a avut dreptul, in ultimii anii, sa foloseasca gratuit sala de forta si sala de sport pentru activitati recreative, precum si dreptul la publicitate gratuita la meciurile de hadbal.
“Eu zic sa nu mai beneficieze niciunul dintre noi de nicio facilitate. Si daca mai avem in vreun regulament pe undeva, la vreo institutie subordonata, unde dam bani sau ceva de acest gen, o astfel de prevedere, sa schimbam regulamentul, astfel incat niciunul dintre noi sa nu aiba niciun fel de facilitate”, a propus Sirbu.
Presedintele Chiriac a raspuns: “Sunt perfect de acord cu dvs, daca tot o facem, sa o facem in folosul comunitatii”.